Vuxenkören

Att få hänge sig och ta sig an musik från olika traditioner...

Vuxenkören, eller kyrkokören som vi brukar säga, betyder mycket för de som är med. Att vecka efter vecka få koppla av från arbetslivets stress, flängandet eller de vardagliga rutinerna är underbart. Att få hänge sig och ta sig an musik från olika traditioner och samarbeta med andra vuxna här från Genarp och med professionella musiker är något alldeles speciellt. Samtidigt ger sången i kyrkan också gudstjänstdeltagarna så oerhört mycket av livskraft, glädje och energi.

Kören sjunger på gudstjänster/mässor och av församlingen arrangerade konserter, vissa kyrkliga handlingar, samt deltar på exempelvis Genarpsdagarna, Valborgsfirande, Nationaldagen och kulturveckan.

Kören åker kontinuerligt på olika fortbildningar och träffar med andra körer.

Vi träffas nästan varje torsdag kl 19-22 och övar i Kyrkstugan. Terminsstart 29 augusti.

Vill du vara med eller har frågor? Kontakta gärna:

Kerstin Larsson

Kyrkomusiker