Eftermiddagskören

"Vänta inte med att sjunga tills du blir gammal för i så fall kan det hända sig att du dör förrän du sjungit en enda trall"  Kören för alla som vill sjunga och ha roligt...

Dörrarna är alltid öppna för människor som vill umgås, sjunga, småprata och dricka litet kaffe.

Eftermiddagskören är en kör för dig som uppskattar social gemenskap och tycker det är roligt att sjunga.

Bild: Ikon

Vi träffas onsdagar ojämna veckor kl 13.30-15.30 i KyrkStugan, med början den 16 januari.

Körledare är Cecilia Österlin.

Varmt välkomna!

Cecilia Österlin