20181216 Körövning i Angereds kyrka i Göteborg.
Foto: Kristin Lidell /Ikon

Eftermiddagskören

Kören för dig som uppskattar social gemenskap och tycker att det är roligt att sjunga...

Med anledning av covid-19

Restriktionerna fortsätter och endast 8 personer får samlas samtidigt (undantag för begravningar där 20 personer får samlas) och det innebär att de flesta verksamheterna pausas för tillfället. Förhoppningsvis kan verksamheterna starta igen när smittspridningen har minskat. Vissa verksamheter i sommar kommer man kunna föranmäla sig till, likadant till söndagens gudstjänster.

Dörrarna är alltid öppna för människor som vill umgås, sjunga, småprata och dricka litet kaffe.

Eftermiddagskören är en kör för dig som uppskattar social gemenskap och tycker det är roligt att sjunga. Ibland sjunger vi även i söndagens gudstjänst.

Foto: Ikon

Vi träffas onsdagar kl 13.30-15.30.

Körledare är Ingeborg Johannesson.

Varmt välkomna!

Ingeborg  Johannesson