Några ungdomar spelar kort tillsammans.
Foto: Johannes Frandsen /Ikon

Onsdagshänget

Vartofta samlingslokal, onsdagar kl 15.00-17.30, för alla från årkurs 4 och uppåt!

Kul att ni har hittat hit till onsdagshänget. Vi som jobbar här är Markus Karlsson och Sonja Svensson. När vi träffas finns även även några unga ledare med. Vi har öppet varje onsdag med vissa undantag, se schemat nedan. Vi börjar varje träff med att bjuda på lite mellis, oftast smörgås, yoghurt och något att dricka till det.

Vad är onsdagshänget?
Tanken är att det är mellanstadiets “fritidsgård”. Här kan du komma och gå lite som du vill, men personal finns alltid i huset om det är något 

Vad kan man göra på onsdagshänget?
Vårt skaparrummet är alltid öppet, med ett tema som vi förberett.  Du kan även slå dig ner i våra soffor, spela tv-spel, kolla på film eller bara sitta och prata. Våra ledare är alltid redo för ett sällskapsspel eller något annat kul.  Vill du röra på dig finns bollförråd/ute leksaker samt pingis och biljard.  

Det finns även tid att sitta ner med läxor om man skulle behöva det. 

Trivselregler
Vi är noga med ljudnivån och hur vi uppför oss mot varandra. Om något rum missköts så kan det stängas tillfälligt. Alla hjälps åt med att ta hand om disk och städ efter sig. På onsdagshänget ska du känna dig som hemma, med allt vad det innebär. Här kan du bara släppa, men du får också hjälpa till att hålla ordning. 

Hoppas att ni kommer trivas hos oss!

Viktiga veckor 
V43 Stängt pga. Fortbildning  
V44 stängt pga. Höstlov 
V49 stängt pga. Julvandringar i stan välkomna dit se hemsidan för tider 
V51 Terminsavslutningar mer info kommer 
V3 startar vårterminen