Här hittar du våra lediga tjänster.

Kyrkogårdsarbetare, säsong, 100%

Kyrkogårdsförvaltningen ansvarar för begravningsverksamheten. Vår huvuduppgift är att upplåta gravplatser för alla avlidna oavsett trostillhörighet och ha den bästa tänkbara vård och underhåll av våra 20 kyrkogårdar i pastoratet. På kyrkogårdsförvaltningen arbetar 12 tillsvidareanställda och 18 säsongsanställda medarbetare.

Tjänsten
Vi söker medarbetare som kyrkogårdsarbetare säsong inom kyrkogårdsförvaltningens arbetsområde.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som säsongsanställd kyrkogårdsarbetare är du en viktig del i arbetet med ha den bästa tänkbara vård och underhåll av våra kyrkogårdar i pastoratet. Du utför alla förekommande praktiska arbetsuppgifter som t e x gräsklippning, beskärning och klippning av häckar, allmänt kyrkogårdsunderhåll samt plantering och skötsel av gravrabatter. Vi använder flertalet större och mindre maskiner och det dagliga underhållet av dessa ingår i arbetsuppgifterna. Arbetet kan stundtals vara fysiskt krävande.

Att vara med och bidra till att göra det fint och välkomnande för andra är grunden i uppdraget och inte sällan uppstår berikande möten med kyrkogårdens besökare.

Du skall vara en god representant för Svenska kyrkan Falköping vilket ställer krav på ett professionellt bemötande till våra besökare.

Trädgårdsutbildning och/eller vana från liknande arbete
God vana av trädgårdsmaskiner
Noggrann och lägger stor vikt på kvalité i ditt arbete
Har god samarbetsförmåga, är ansvarstagande och serviceinriktad

Delar Svenska kyrkans grundläggande värderingar.
Svenska i tal och skrift.
Vi arbetar utifrån våra värdegrund: fred, rättvisa och försoning

Anställningsform: Säsong
Omfattning: 100%
Löneform: Månadslön
Arbetstid: Schemalagd arbetstid
Tillträde: 2021-03-29 t o m 2021-08-31 (5 månader med möjlighet till förlängning upp till 2 månader)

Vi tillämpar Kyrkans avtal med individuell lönesättning.

Henry Mathisen, Arbetsledare kyrkogårdsförvaltningen, Telefon: 0515-77 63 36

Fackliga representanter
Kommunal, Patrik Larsson tel: 0515-77 63 53

Ansökan
Du är välkommen med din ansökan innehållande personligt brev, CV och löneanspråk senast den 7 mars 2021, märkt: P2021-0042 via e-post till: falkopingpersonaladm@svenskakyrkan.se

Behandling av personuppgifter vid rekrytering

I samband med att du skickar in din ansökan samtycker du till att Falköpings pastorat registrerar de uppgifter om dig som du uppger. Uppgifterna kommer endast att behandlas av oss inom pastoratet och endast i syfte att administrera visat intresse för arbete inom Falköpings pastorat. Om du inte anställs gallras uppgifterna ur våra system två år efter att beslutet vunnit laga kraft. Anställs du kommer relevanta uppgifter att sparas.

Du har enligt dataskyddsförordningen rätt att utan kostnad få ett utdrag av de personuppgifter som vi behandlar om dig samt information om hur vi behandlar dem, under förutsättning att du kan bevisa din identitet. Vill du få ut dina personuppgifter i Excel-format går det också bra.

Du har även rätt att begära rättelse eller komplettering av de personuppgifter som vi behandlar om dig. Under tiden vi kontrollerar om uppgifterna är korrekta kan du begära att behandlingen av dina personuppgifter begränsas, vilket innebär att de endast får lagras av oss tills vidare.

Om du anser att vår behandling av dina personuppgifter är olaglig eller inte sker på ett korrekt sätt har du en rätt att inge ett klagomål till Integritetsskyddsmyndigheten.

Via länken nedan hittar du mer information om vår behandling av personuppgifter samt kontaktuppgifter till systemansvariga:

Svenska kyrkan och GDPR