Konfirmation

Ta chansen! Falkenbergs pastorat erbjuder en mängd olika alternativ på konfirmationsläsning.

Alla säger att man skall vara sig själv, men hur skall man veta vem man är?

Det handlar om Dig!

När du är konfirmand ger du dej själv chansen att fundera lite extra på det viktigaste som finns – Du!

Om du är nyfiken på...

• Vad är meningen med livet?
• Kärlek, sex och vänskap
• Finns Gud?
• Att bli vuxen
• Funkar verkligen bön?
• Vad står det egentligen i bibeln?
• Vem bestämmer vad som är snyggt?
• Vad är speciellt med kristen tro?
• Hur får jag bättre självförtroende?
• Vad händer efter döden?
• Vad är speciellt med Jesus?
• Kan man utrota ondskan?

... så är konfirmandtiden helt klart något för dig!

Läger
Höjdpunkten under konfirmandtiden brukar vara att åka på läger. Det blir oftast minnen som du bär med dig hela livet.

Bild: Alex och Martin, Ikon

Unga ledare
I svenska kyrkan är det många ungdomar som hjälper till med lekar, gruppövningar mm. De har själva varit konfirmander för något eller några år sedan och satsar allt för att årets konfirmander ska trivas.

Lära för livet
Vi tror att man lär sig bäst om man har kul samtidigt. Därför består konfirmandtiden av en massa olika saker t ex: Musik, diskussioner, lekar, film och olika övningar. Kristen tro är mer än fakta. Under andakten får du chansen att varva ner och själv

Kontakt - Falkenbergs pastorat

Nya telefonnummer till hela pastoratet

Den 19 november bytte Falkenbergs pastorat telefoni-leverantör.
Kontakta i första hand våra medarbetare personligen - Kontakta oss. Nummer finner ni under respektive yrkeskategori. I andra hand - använd gruppnumren nedan.

• 0346-371 30 - gemensam reception för Falkenberg och Skrea församlingar.
    Telefontid mån-fre kl. 09-16.

• 0346-372 00 - gemensam reception för Ullared, Fagered, Källsjö, Älvsered, Gunnarp, Gällared, Krogsered, Torup, Kinnared, Drängsered, Rydöbruk.
    Telefontid tis, tors-fre kl 09-16.

• 0346-372 30 - gemensam reception för Alfshög, Askome, Köinge, Okome, Svartrå, Vessige, Abild, Asige, Eftra, Slöinge och Årstad. Telefontid mån-fre kl.  09-16

• 0346-372 60 - gemensam reception för Vinberg-Ljungby, Morup och Stafsinge.
    Telefontid mån-fre kl. 09-16.

E-post: falkenbergs.pastorat@svenskakyrkan.se

Nygatan 41