Svenska kyrkan i Dubai

Kontakt

Svenska kyrkan i Dubai Besöksadress: Oud Metha Road 252, - Dubai U.A.E. Telefon: +971(4)3370062 E-post till Svenska kyrkan i Dubai Webbplats

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Svenska kyrkan i Dubai

Välkommen till Svenska kyrkan i Dubai! Hit kan du komma på bröllop, dop, lunch, gudstjänst, konfirmation, barnverksamhet och mycket mer. Svenska kyrkan i Dubai är en samarbetskyrka med Norska Sjömanskyrkan. Vi finns på Oud Metha Road bredvid Sudanesiska klubben och mitt emot St Mary's Catholic Church.

Sommaren 2016 erbjuder vi i kyrkan en svalkande oas mitt i heta Dubai! Välkommen hit på en kopp kaffe, på babysång, sommarlunch eller midsommarfirande.

Sommar i Dubai