Svenska kyrkan i Dubai

Kontakt

Svenska kyrkan i Dubai Besöksadress: Oud Metha Road 252, - Dubai U.A.E. Telefon: +971(4)3370062 E-post till Svenska kyrkan i Dubai Webbplats

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Svenska kyrkan i Dubai

Välkommen till Svenska kyrkan i Dubai! Hit kan du komma på bröllop, dop, lunch, gudstjänst, konfirmation, barnverksamhet och mycket mer.

20 oktober firar vi att det är 40 år sedan kyrkan, Norwegian Seamen's Center, invigdes!  Det firar vi med Jubileumsfest med konsert. Välkommen till en festkväll för hela familjen, med tal, artister, lekar, god mat och tillbakablickar på åren som har gått.

20 okt - Kyrkan firar 40 år!

20 oktober firar vi att det är 40 år sedan kyrkan, Norwegian Seamen's Center, invigdes! Det firar vi med Jubileumsfest med konsert. Välkommen till en festkväll för hela familjen, med tal, artister, lekar, god mat och tillbakablickar på åren som har gått.

Fira vårt 40-årsjubileum med Kulturkafé och Jubileumslunch med konsert.

18 okt - Jubileumslunch och Kulturkafé

Fira vårt 40-årsjubileum med Kulturkafé och Jubileumslunch med konsert.

Vi avslutar jubileumsveckans festligheter med en härlig ökengudstjänst. Efter gudstjänsten blir det kyrkkaffe och grillning i öknen.

22 oktober Jubileumsgudstjänst i öknen

Konfirmandtiden är en tid att lära känna sig själv, andra ungdomar och mer om den kristna tron. Vi kommer att ses på lördagar, samt på två läger fram till konfirmationen i april.

24 sept - Konfirmandträff

Här hittar du datum för höstens aktiviteter, utflykter och terminsstarter i kyrkan.

Hösten i Dubai 2016

Svenska kyrkan i Dubai erbjuder en plats att träffa andra barn och ungdomar, att leka på, öva sin svenska (eller norska, eller danska), sjunga de klassiska barnsångerna, fira lucia, påsk och midsommar och skaffa nya kompisar!

Barn och ungdom

Svenska kyrkan i Dubai erbjuder bland annat körverksamhet, gudstjänster, businesslunch, innebandy, fotboll, yoga, vattengympa, kulturkafé. Välkommen hit för det som gör gott för kropp, själ och ande!

Vuxen

Vid olyckor, dödsfall eller andra kriser finns vi på
journummer +971 (0) 50 653 56 31.
Vi erbjuder också samtal, hjälp och stöd i såväl vardag som tragik.

Kris och katastrof

Vid olyckor, dödsfall eller andra kriser finns vi på journummer +971 (0) 50 653 56 31. Vi erbjuder också samtal, hjälp och stöd i såväl vardag som tragik.

Ibland behöver man prata med någon om att bo utomlands, om sorg eller livsfrågor.

Samtal