Foto: oskars Sylwan /Unsplash

Lördagsvandringar

Längs havet, i skogen, åt väster och öster... Följ med på pilgrimsvandringar på lördagar i höst!

Heldagsvandringar

Under hösten ger vi oss ut på vandring i olika riktningar och nya vyer. Dessa vandringar varierar i längd mellan 15 och 20 kilometer och görs i lugnt tempo, cirka 3 km/h. När datum för respektive vandring närmar sig kommer fylls det på med mer information om samlingsplats och hur du tar dig dit smidigt med kollektivtrafik. Boka in höstens lördagar!

Havet

22 augusti kl. 9 – 16
Anmälan senast 14 augusti.

Ö-vandring

Foto: Oscar Nord / Unsplash

12 september kl. 9 – 16
Vandring på Rörö. Anmälan senast 4 september.

Skogen

3 oktober kl. 9 – 16
Anmälan senast 25 september.

Heldagsvandring i skogen kring Kungälv. Vandringen startar och slutar vid samma plats i närheten av Bohus Fästning. Vandringen är cirka 15 km i kuperad terräng på anlagda stigar, skogsstigar och lite på landsväg. Vi kommer att vandra till Aleklätten med fantastisk utsikt åt alla väderstreck. Du tar själv med fika, lunch och vatten för hela dagen. Runt kl 16 är vi tillbaka i Kungälv. Anna Österberg är pilgrimsledare för vandringen.
Anmäl dig senast 25 sepember till gbg.pilgrimscentrum@svenskakyrkan.se. Skriv ditt namn och mobilnummer.

Från öst till väst

31 oktober kl. 11 – 17
Vandring från Östra till Västra kyrkogården på Alla helgons dag. Observera tiden.
Anmälan senast 23 oktober. Läs mer om pilgrimsvandringen från öst till väst.

Från kyrka till kyrka

21 november kl. 9 – 16
Anmälan senast 13 november.

Helgonen

12 december kl. 9 – 16
Anmälan senast 4 december.

Foto: Kamil Szumotalski / Unsplash

Anmälan

Boka plats genom att kontakta oss antingen via mail eller på telefon. Ange vilket arrangemang det gäller, ditt namn och mobilnummer. Välkommen!

Skicka e-post till Pilgrimscentrum

Telefonnummer: 0737-73 86 50