Foto: Kerstin Ehrnlund

Konsertprogram

Välkommen till konsert i Masthuggskyrkan! Fri entré.

Nya rekommendationer från 1 juni

Regeringen har beslutat att genomföra anpassningar av åtgärderna för minska smittspridningen av covid-19. Det innebär att fler än åtta personer kommer att få samlas vid sammankomster och tillställningar. Hur många som tillåts beror bland annat på lokalens storlek och om det finns anvisade sittplatser, men maxantalet är 50 personer. Du kan läsa mer på Folkhälsomhyndighetens hemsida.

Detta innebär bland annat att vi kan börja fira gudstjänst tillsammans i kyrkan igen! Från och med den 6 juni öppnar Carl Johans pastorat upp för ordinarie gudstjänster sön- och helgdagar med 50 angivna sittplatser (med undantag av Högsbo församling som öppnar 13 juni.) Läs mer i nyheten ”Nu öppnar vi upp!” om vilka verksamheter som berörs och hör gärna av dig till vår reception om du har några frågor.

Förnuft och känsla

8 november kl. 18 - inställt

Albumaktuella Förnuft & Känsla består av tre starka musiker på den svenska jazzscenen. Gruppen kommer att spela låtar från den egna repertoaren och spännande versioner av utvalda jazzstandards. Nya albumet heter Jane Austen Texas. Det är rytmiskt, spännande och vackert!

Foto: Kerstin Ehrnlund

Fabian Kallerdahl: Piano
Alfred Lorinius: Kontrabas
Johan Birgenius: Trummor

Kammarkonsert

14 november kl. 19 - inställt

Kammarkonsert med musik av J Stanley; Orgelkonsert I, A Corelli; Triosonata D-dur Op.2, D Scarlatti; Salve Regina och J S Bach Brandenburgkonsert No 4.

Medverkar gör solisterna Helena Ek, Tobias Nilsson och Sara Uneback, samt instrumentalister. Berit Palmgren kammarorgel.

Begränsat antal platser

För att hålla säkert avstånd i Masthuggskyrkan är publikantalet begränsat. Insläpp från 30 minuter före konsertstart, kom gärna i god tid.

Madelene Birgenius

Masthuggs församling