Foto: Kerstin Ehrnlund

Konsertprogram

Våra konserter har fri entré. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och har därför begränsat antalet platser på konserterna.

Begränsat antal platser

För att hålla säkert avstånd i Masthuggskyrkan är publikantalet begränsat. Insläpp från 30 minuter före konsertstart, kom gärna i god tid.

Förnuft och känsla

8 november kl. 18 - inställt

Albumaktuella Förnuft & Känsla består av tre starka musiker på den svenska jazzscenen. Gruppen kommer att spela låtar från den egna repertoaren och spännande versioner av utvalda jazzstandards. Nya albumet heter Jane Austen Texas. Det är rytmiskt, spännande och vackert!

Foto: Kerstin Ehrnlund

Fabian Kallerdahl: Piano
Alfred Lorinius: Kontrabas
Johan Birgenius: Trummor

Kammarkonsert

14 november kl. 19 - inställt

Kammarkonsert med musik av J Stanley; Orgelkonsert I, A Corelli; Triosonata D-dur Op.2, D Scarlatti; Salve Regina och J S Bach Brandenburgkonsert No 4.

Medverkar gör solisterna Helena Ek, Tobias Nilsson och Sara Uneback, samt instrumentalister. Berit Palmgren kammarorgel.

Madelene Birgenius

Masthuggs församling