Kontakt

Masthuggs församling Besöksadress: Storebackegatan 15, 41318 GÖTEBORG Postadress: Carl Johans kyrkoplan 1, 41455 GÖTEBORG Telefon:+46(31)7319200 E-post till Masthuggs församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Kören TornSalt

Att sjunga i kör är friskvård, det är roligt och avkopplande och dessutom ett fantastiskt sätt att träffa nya vänner och finnas med i ett sammanhang. Damkören TornSalt – en kör för kvinnoröster i olika åldrar. Kanske är denna kör just för dig?

Kören arbetar i projekt, och träffas ca 10 - 12 ggr per termin och framträder i gudstjänst såväl som i konserter; gärna i olika genrer och tillsammans med musiker.

Träffas för övning på tisdagar 19.00 - 21.00 i Masthuggskyrkan och tränar våra röster, sjunger två- och trestämmig repertoar och har roligt med musik.

Sugen på att börja i kören? Kontakta Berit!

Körledare

Berit Palmgren