Kontakt

Masthuggs församling Besöksadress: Storebackegatan 15, 41318 GÖTEBORG Postadress: Carl Johans kyrkoplan 1, 41455 GÖTEBORG Telefon:+46(31)7319200 E-post till Masthuggs församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Kören TornSalt

Damkören för kvinnoröster i olika åldrar.

Att sjunga i kör är friskvård, det är roligt och avkopplande och dessutom ett fantastiskt sätt att träffa nya vänner och finnas med i ett sammanhang. Kanske är denna kör just för dig?

Tisdagar kl. 19-21

Masthuggskyrkan

Kören arbetar i projekt, och träffas ca 10 - 12 ggr per termin och tränar då våra röster, sjunger två- och trestämmig repertoar och har roligt med musik. TornSalt framträder i gudstjänst såväl som i konserter; gärna i olika genrer och tillsammans med musiker.

Sugen på att börja i kören? Kontakta Berit!

Körledare

Berit Palmgren