Kontakt

Masthuggs församling Besöksadress: Storebackegatan 15, 41318 GÖTEBORG Postadress: Carl Johans kyrkoplan 1, 41455 GÖTEBORG Telefon:+46(31)7319200 E-post till Masthuggs församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Masthuggets Popkör

Uppträder ofta med ett kompband på konserterna, men även i ett mer avskalat format på gudstjänst.

Masthuggets Popkör är en kör tjejer mellan 20-35 år, med sångvana och gillar att utveckla rösten i stämmor.

Varje termin äger minst en konsert rum, ofta med ett tema i fokus eller en speciell genre. Hösten 2018 arrangerades en festival för en kväll i Masthuggskyrkan. Tillsammans med tre lokala band bjöd kören på en musikupplevelse!

De senaste åren har kören bland annat haft konserter tillsammans med "The Moniker", Sara Varga, Timo Räisänen och sjungit på Faktumgalan.

Övar onsdagar kl. 18 - 20 i Repslagargården, Masthugget.

Kören är för tillfället fullsatt.

Körledare

Maria Holmström