Dop

Välkommen till dop i din kyrka!

I dopet berättas om Guds kärlek till varje människa och om en gemenskap över hela världen. I dopet får du växa som människa och kristen. Döpas kan man när som helst i livet, som barn, ungdom eller vuxen. Det kan vara enkelt och enskilt eller en stor fest.

Boka dop

Kontakta vår reception för att hitta ett datum och kyrkan som passar dig. Du kan också vända dig till din församling med frågor eller funderingar kring vad dopen kan innebära. Här nedan kan du också söka själv i kalendern efter lediga tider.

Kalender

Tiderna försvinner ur listan allt eftersom de blir bokade. Glöm inte att uppdatera sidan om du har den öppen en längre tid.

Lediga tider för dopgudstjänst - Carl Johans pastorat
Vad betyder dopet? Varför skall man egentligen döpa sig eller sitt barn? Podcasten "Ingen hinner fram" pratar dop i avsnittet "35. Vattenfall". Sök på Ingen hinner fram i din app för poddar! Foto: Malin Lingnert