Foto: Malin Lingnert

Lokaler att hyra

I Carl Johans församlingshem finns två rum för uthyrning, båda i anslutning till fullt utrustat kök.

Lokaluthyrning under covid-19

På grund av coronapandemin hyr vi just nu inte ut lokaler till samlingar efter kyrkliga handlingar. Undantaget är vissa lokaler i Masthugg och Kaverös. Maxgränsen på 8 deltagare vid allmänna sammankomster och offentliga tillställningar gäller vid en eventuell uthyrning. Kontakta receptionen för mer information.

Läs mer om max antal deltagare vid allmänna sammankomster på regeringen.se.

Vill du hyra lokal?

Kontakta receptionen för att boka lokal hos oss.

Carl Johans församlingshem

I Carl Johans församlingshem finns lokaler att låna i samband med till exempel dop, men de går också att hyra för andra externa evenemang eller möten.

Församlingshemmet ligger intill Carl Johans kyrka, längs Karl Johansgatan mellan Chapmans torg och Kaptensgatan i Majorna. Här finns lokaler för uthyrning med eller utan tillgång till fullt utrustat kök.

Stora salen

Finrummet