Ingen hinner fram

Podcast om kyrka, tro, samhälle, populärkultur och kanske lite politik, med  Ludvig Lindelöf och Pontus Bäckström.

Podden ”Ingen hinner fram” drivs av prästerna Ludvig Lindelöf och Pontus Bäckström sedan mars 2019. Varje vecka släpps ett nytt avsnitt med innehåll som rör sig mellan ”kyrka, tro, samhälle, populärkultur och kanske lite politik”.

Podden gästas då och då av olika personer för att lyfta en särskild frågeställning, ex prästen Else Blomgren i avsnittet ”Fräls oss från patriarkatet”, filosofen Ida Hallgren i  ”Tänk negativt!” och pastorn Esther Kazen i ”Peka finger”.

Lyssna och följ ”Ingen hinner fram”

Podcasten finns att lyssna på i din app för poddar, på Spotify och via bloggen Ingen hinner fram. Glöm inte prenumerera!

Ludvig Lindelöf

Carl Johans församling