Vikten av en god föräldrakontakt

Hela vår verksamhet bygger på ett förtroendefullt samarbete med vårdnadshavarna.

Vi vill att du som förälder ska ha förtroende för vår verksamhet och känna dig trygg när du lämnar ditt barn hos oss. Därför är det viktigt att du som förälder är delaktig och har insyn i det vi gör. Förutom utvecklingssamtal och föräldramöten är den dagliga kontakten när du lämnar och hämtar ditt barn ett bra tillfälle för kommunikation. Som vårdnadshavare får du regelbundet information vad som händer på förskolan både genom text och bild då vi använder oss av det digitala dokumentationsverktyget ”PLUTTRA”.