Barn och familj

Till församlingens barn- och familjearbete är alla välkomna. I Arlöv och Åkarp inbjuder vi till öppen gruppverksamhet för föräldrar och barn. Det erbjuds familjegrupp, babycafé och rytmik m.m. Vi inbjuder också till temadagar och gudstjänster.

All verksamhet startar vecka 35.

Lindhaga församlingsgård i Åkarp och i Arlövs församlingshem

Babycafé med barnsång och rytmik

Onsdagar kl 9-12. Lindhaga församlingsgård.
En mötesplats för föräldralediga med barn 0-18 mån. Kaffe och te står framdukat och den som vill kan ta med egen fika.
Onsdagar mellan kl 10 och 10.30.
Sång och rörelse för dig och ditt barn är en del av babycaféet. Vi sjunger både traditionella barnsånger och nya låtar. Anmäl dig på plats eller mejla till: sofia.runborg@svenskakyrkan.se

Familjegrupp

En mötesplats för vuxna och barn 0-6 år.
En tid att umgås, pyssla, leka och fika tillsammans. I familjegruppen ingår en sångsamling. Kaffe och te står framdukat och den som vill kan ta med egen fika.

Lindhaga församlingsgård:
Måndagar kl 9-12.
Sångsamling kl 10.30.
Onsdagar kl 14-16.
Sångsamling kl 14.30.
pia.nielsen@svenskakyrkan.se

Temafredag 25/10 kl 9-12

Lindhaga församlingsgård
Skapande verksamhet, sångstund, därefter fika. För barn upp till cirka åtta år i sällskap med vuxen.

Miniorer och juniorer

Tisdagen den 25 augusti startar miniorgruppen, Silver# för dig som är ca 7-10 år och juniorgruppen för dig som är ca 11-14 år i Burlövs församling.
Vi träffas i Arlövs församlingshem varje tisdag mellan kl.16.00–18.30 och börjar med gemensam fika. Därefter delar grupperna på sig och vi gör olika aktiviteter som till exempel att baka, spela spel, skapa mm. Träffen avslutas gemensamt.

I grupperna pratar vi om kyrkans högtider och traditioner och varje termin har också ett särskilt tema. I höst kommer vi att på olika sätt prata om relationer som till exempel vänskap i båda grupperna.

För frågor och anmälan, kontakta Maria Svensson tel 040-642 89 10,
maria.svensson3@svenskakyrkan.se