Förskola, skola och kyrka

Burlövs församling erbjuder alla förskolor och skolor i Arlöv och Åkarp att komma till kyrkan för att få veta mer om kristen tro och liv.

I Burlövs församling har vi stor erfarenhet och kunskap om kristendom, tro och liv som vi gärna delar med oss av.

Vi erbjuder:

Julspel för förskolor och förskoleklasser. Barnen får hjälpa till att ställa saker till rätta i julens berättelse som vi vandrar igenom i Arlövs kyrka.
Tider för julspelet är vecka 48-50.

Åk 1-2  får prova att vara kyrkdetektiver och upptäcka kyrkorummet i Arlövs kyrka. Tider som erbjuds är onsdagar under februari och mars.

Åk 3 bjuds in att vandra mellan påskens spännande händelser i Arlövs församlingshem och kyrka under v.13-14.

Åk 4-5 Vi kommer gärna till er och berättar om Gamla testamentet i Bibeln Vi använder oss av Bibeläventyret. Vi bokar tider som fungerar för er under september och oktober. Läs mer om Bibeläventyret här: https://www.bibelaventyret.se/

Ni är också välkomna att boka ett besök av församlingspedagog och präst, som kommer till er förskola eller skola för att prata om kristen tro och liv.

Alla program är icke konfessionella och anpassas efter barnens ålder och förkunskaper.

För frågor eller bokningar, kontakta Maria Svensson, Församlingspedagog, tel. 040-642 89 10, Maria.Svensson3@svenskakyrkan.se

Maria Svensson

Burlövs församling