Vuxenverksamhet

Det finns flera samlingspunkter under veckan för dem som vill studera bibeln, höra föredrag eller hjälpa till praktiskt på olika sätt.

LÄR KÄNNA BRUNNBY KYRKOGÅRD! - pausad

Bernhard Agardh guidar oss på vår vackra kyrkogård och berättar om historiskt intressanta gravstenar. Rundturen som tar ca 40 min är begränsad till 8 personer.

Torsdagar 14.30-16.00

Samling vid Arildsingången (vid dåligt väder uteblir rundan), om du undrar något så hör av dig till diakoniassistent Anne Puronen 042-34 65 20.

Välkommen!

EFTERMIDDAGSMUSIK I KYRKAN - pausad

Välkommen till en rofylld stund med musik i kyrkan!

Vid frågor kontakta Anne Puronen 042-34 65 20.

ÖPPEN SKAPARVERKSTAD - pausad

Vi träffas i församlingshemmet varje onsdag kl 13-16. Du kan välja att bara komma och dela gemenskap en stund eller ta med dig ditt eget handarbete hemifrån. Det går också att låna symaskinen och för självkostnadspris använda befintligt material för att göra något till dig själv. För den som vill kan man vara med och tillverka saker till vårens fasteinsamling. Vi serverar en enkel fika kl. 14.30. Välkommen!

Kontakta diakoniassistent Anne Puronen om du har frågor: 042-34 65 27, anne.puronen@svenskakyrkan.se

FÖRSAMLINGSKÅRENS VERKSAMHETER

Församlingskåren arrangerar varje år församlingskvällar, utfärder, studiecirklar, öppet café och mycket mer. Alla är välkomna

Programmet för våren är ännu inte klart pga rådande situation. ”Gud vare tack för hans oerhörda gåva.” 2 Kor 9:15.

Öppet café - pausad
På tisdagar, jämna veckor, kl 14.00-16.00 är det öppet café i församlingshemmet i Brunnby. Välkommen till en stunds gemenskap!

Bibelsamtal - pausad
Vi samlas i Stallet vid Brunnby kyrka och bibelstudierna leds av vår präst Marianne Kronholm som du även kan kontakta om du har frågor: 042-346526 eller marianne.kronholm@svenskakyrkan.se.

Öppen bokcirkel - pausad

Pantrarna - pausad
För dig som tycker om att snickra och jobba med händerna träffas Pantrarna.
Vill du veta mer, kontakta Nils Gunnar Jarring 070-5435261