Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

Svenska kyrkan Bollnäs pastorat Besöksadress: Norra kyrkvägen 8, 82130 BOLLNÄS Postadress: Box 236, 82123 BOLLNÄS Telefon:+46(278)27900 E-post till Svenska kyrkan Bollnäs pastorat

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Kyrkomusiker

Här presenteras kyrkomusikerna i Bollnäs och Rengsjö församlingar.

Kyrkomusikerna i Bollnäs och Rengsjö församlingar svarar inte enbart för musiken vid gudstjänsterna på söndagarna eller vid dop-, konfirmations-, vigsel- och begravningsgudstjänsterna. De har också hand om kyrkokörer, barn- och ungdomskörer och har även hand enskild undervisning i orgel- och pianospel samt sång.

Musikerna svarar också för vård av pastoratets alla instrument samt arrangerar, komponerar och letar ny musik till pastoratets musikverksamhet.

Konsertverksamheten inom Bollnäs och Rengsjö församlingar består av både interna och externa evenemang, det vill säga att kyrkan ensam arrangerar konserter eller att utomstående arrangerar konserter, med eller utan Svenska kyrkan som medarrangör.Kyrkomusikerna i Svenska kyrkan Bollnäs och Rengsjö svarar inte enbart för musiken vid gudstjänsterna på söndagarna eller vid dop-, konfirmations-, vigsel- och begravningsgudstjänsterna. De har också hand om kyrkokörer, barn- och ungdomskörer och har ävenhand enskild undervisning i orgel- och pianospel samt sång.
Musikerna svarar också för vård av pastoratets alla instrument samt arrangerar, komponerar och letar ny musik till pastoratets musikverksamhet.

Konsertverksamheten inom Svenska kyrkan Bollnäs och Rengsjö består av både interna och externa evenemang, det vill säga att kyrkan ensam arrangerar konserter eller att utomstående arrangerar konserter,med eller utan Svenska kyrkan som medarrangör.