Kyrkans Unga träffas som vanligt

Nyhet Publicerad Ändrad

Vi vet att det är viktigt för ungdomar att hålla kontakten. Under våren fortsätter träffas KU som de brukar. Men det är viktigt att stanna hemma om man mår dåligt och ha god handhygien.

Vi vet att det är viktigt för ungdomar att hålla kontakten med både andra ungdomar och vuxna. Därför kommer ungdomsgrupperna (KU) i Bollebygd och Töllsjö att i möjligaste mån fortsätta som vanligt.

Kom ihåg att det är väldigt viktigt att man förstår att stanna hemma om man har förkylningssymtom eller om någon närstående, t.ex. syskon är förkylda. Med närstående menas i det här fallet någon som man delar porslin, bestick, filtar och kudde med! Har man varit utomlands den senaste tiden så väntar man två veckor efter hemkomsten med att komma till KU.

Var också noga med att tvätta händerna enligt anvisningar, se till exempel filmen Tvätta händerna och minska riskan att bli sjuk, den är bra!

Fikat kan ibland begränsas och vi har nya rutiner angående hur vi gör med hantering av matvaror, så prata med din ledare om du undrar.

Vi följer förstås rapporteringen och de riktlinjer som kommer från regeringskansliet, Folkhälsomyndigheten och MSB så kolla en extra gång att du har lämnat kontaktuppgifter som mobilnummer och mailadress så kan vi enkelt kontakta dig ifall det blir snabba ändringar i programmet.

Både ungdomar och föräldrar som har frågor och funderingar är förstås välkomna att höra av sig till kontaktpersonerna nedan.