Barn 0-18 år

”Låt barnen komma till mig och hindra dem inte”, säger Jesus. Det är ord ur Bibeln som vi får påminnas om varje gång ett barn döps i församlingen!
Därför är barnen särskilt viktiga i kyrkans gemenskap! Att få växa i tron och få lära känna Jesus är viktigt redan från unga år. Välkommen till kyrkans barngrupper och körer! Körer för barn och ungdomar hittar du under menyvalet Musik.

Du som är ung har en plats i Guds rike! Och du är en viktig förebild för andra unga.
Om du är ung och kristen – eller nyfiken på tron – kan det kännas bra och viktigt att få träffa andra ungdomar. Välkommen till församlingens ungdomsverksamhet!

Funderar du på konfirmation kan du läsa mer om det längre ner på denna sidan.

Färgkladdat papper och pyssel. Liten barnhand som syns.

Öppna förskolan

Här kan du träffa andra barn och föräldrar, fika, sjunga och leka! För vuxna och barn 0-5 år. Finns i både Bollebygd och Töllsjö.

Kyrkans Ungdom i Bollebygd

För dig som går i 7:an och uppåt! Fika, aktivitet och gemenskap. Fredagkvällar 19-22 i Bollebygds församlingshem.

Skaparverkstad

Gillar du att pyssla och skapa? Då är Skaparverkstad något för dig. Du som går i skolår 4-7 är välkommen att vara med! Vi pysslar och gör också mycket annat. Ett enkelt mellanmål serveras.

Vi träffas på Utposten, Kungsbackavägen 1, Bollebygd
torsdagar 15.15-17.15

Vuxenkonfirmation

Det är aldrig för sent! De flesta konfirmeras i 15-årsåldern men om du av någon anledning ”missade” det tillfället är det fortfarande möjligt för dig att konfirmeras. Vi utformar tillsammans din undervisning som blir anpassad till dina förutsättningar. Hör av dig!