Other languages with Google Translate

Blentarps församling

Är belägen i sydvästra delen av Sjöbo kommun, Skåne län, Lunds stift och kyrkorna som tillhör vår församling är Blentarp, Everlöv och Sövde. Välkommen till oss!

Tuppluren

... är namnet på vårt församlingsblad och som har funnits sedan år 1999.

Tuppluren nr 3 2019 - utkom i slutet av aug Bild: Vollsjö Tryck

I senaste numret, som utkom i slutet av augusti, får vi följa med på några historiska strövtåg, bl a om en apostel från 1400 talets andra del, som tidigare hängt i Blentarps kyrka.

Vi uppmärksammar att Tuppluren fyller 20 år och kyrkoherde Eva Katsler och församlingspedagog Christina Ahnfeldt har gjort ett reportage med initiativtagaren till Tuppluren, dåvarande kyrkoherde Lars Johansson.

Kika gärna in här och se vad Tuppluren bjuder på!

PS! Du vet väl om att det går att beställa prenumeration av Tuppluren i pappersformat? Här på hemsidan visar vi endast delar av Tuppluren. Pappersformatet innehåller även bilder från livet i vår verksamhet, kyrkliga handlingar som vi haft i vår församling och en bildgåta där du har chansen att vinna ett hemligt paket. DS!