Other languages with Google Translate

Blentarps församling

Är belägen i sydvästra delen av Sjöbo kommun, Skåne län, Lunds stift och kyrkorna som tillhör vår församling är Blentarp, Everlöv och Sövde. Välkommen till oss!

Tuppluren

... är namnet på vårt församlingsblad och som har funnits sedan år 1999.

I senaste numret, som utkom i slutet av februari, börjar vi uppmärksamma att Tuppluren fyller 20 år.

Tuppluren nr 1 2019 - utkom i slutet av februari Bild: Vollsjö Tryck

På musikerfronten riktar vi ett stort TACK till alla som bidrog till Musikhjälpen i samband med konserten i Blentarps kyrka i december.

Vi får följa vår kyrkvaktmästare Ingela hur hennes arbetsdag kan se ut en dag i januari och vi uppmärksammar årets fastekampanj ”Samma himmel. Samma rättigheter. Verkligheten ser olika ut.”

Kika gärna in här och se vad Tuppluren bjuder på!

PS! Du vet väl om att det går att beställa prenumeration av Tuppluren i pappersformat? Här på hemsidan visar vi endast delar av Tuppluren. Pappersformatet innehåller även bilder från livet i vår verksamhet, kyrkliga handlingar som vi haft i vår församling och en bildgåta där du har chansen att vinna ett hemligt paket. DS!