Under coronapandemin

Askims församling följer läget beträffande coronaviruset och anpassar gudstjänster och vardagsverksamhet efter myndigheternas rekommendationer. Många människor tillhör en riskgrupp och måste därför hålla sig isolerade. Församlingen erbjuder därför bland annat hjälp med att handla mat.

I tider när vi inte träffas så mycket och många håller sig isolerade har församlingen en del tips om vad man kan göra enskilt eller tillsammans på distans.

Vill du vara med och sticka/virka rutor till ett lapptäcke? På grund av covid-19 sitter var och en hemma och arbetar. Plocka fram gamla garnrester och låt dem få bidra till helheten. På så vis gör vi detta tillsammans!

Lapptäcke: Skapa tillsammans - var för sig

I dessa tider är det många som tvingas till isolering. Det kan bli ganska ensamt och tråkigt i längden. Då piggar alltid ett brev upp! Skulle du vilja brevväxla med någon, gammal som ung – hör då av dig till oss. Vi förmedlar kontakten. Ingela Olander diakon 0737-738906, ingela.Olander@svenskakyrkan.se

Brevvän sökes!