Foto: Margareta Andersson

Arjeplogs församling

Vi finns här för dig i glädje och sorg. Tillsammans går vi genom livet.

DENNA SIDA HAR UPPHÖRT ATT GÄLLA

I och med bildandet av Arjeplog-Arvidsjaurs Pastorat kommer denna sida inte längre att uppdateras.

KLICKA HÄR för att ta dig till den gemensamma webbsidan för Arjeplog-Arvidsjaurs Pastorat. 

Bokning

Livet är fullt av stora händelser, dop, bröllop och begravning är några av dem. Församlingsexpeditionen hjälper till med att boka tid och plats utifrån era önskemål.

Dop

Vill du låta döpa ditt lilla barn? Eller är du ung eller vuxen och vill bli döpt själv? Dopet är en fest då vi firar att den som döps blir en del i Guds stora familj.

Konfirmation

Hur kan man tro på Gud? Vem är Jesus och vad gjorde han egentligen? Kan man förlåta någon som gjort något hemskt? Vad är kärlek och måste man vara felfri? Konfirmation handlar om Gud och om det du tycker är viktigt i livet. Vi vill ge dig en chans att lära dig mer om kristen tro och det är okej att fråga om allt.

Vigsel

Planerar ni ert bröllop? Då har ni en dag framför er som ger minnen för livet. En vigsel kan vara stor och pampig eller liten och intim. Det är helt upp till er hur ni vill säga ja till varandra.

Begravning

När en familjemedlem, släkting eller vän dör är det viktigt att få ta ett sista farväl. I kyrkan gör vi det i en begravningsgudstjänst då vi överlämnar den som dött till Gud.

"Lediga jobb i Arjeplog och Arvidsjaurs pastorat" är inte publicerad