Act Svenska kyrkan vinner Publishingpriset!

Idag delades Publishingpriset ut och filmen ”Football” vann i kategorin ”Filmer som marknadsför insamlingar”. Filmen är en del av Act Svenska kyrkans koncept, ”Under samma himmel”.

Idag delades priset ut och filmen ”Football” vann i kategorin ”Filmer som marknadsför insamlingar” med motiveringen ”För en enkel och slagkraftig film med ärlig regi och effektivt bildspråk”. Tillsammans med byrån True North har Act Svenska kyrkan tagit fram två stycken filmer som båda blev nominerade till publishingpriset.

Det som gör priset speciellt är att det är fristående från branschens organisationer. Publishingpriset premierar lovvärd redaktionell kommunikation och marknadskommunikation, vilket i sin tur gör det hedervärt att bara vara nominerad. Filmerna är en del av Act Svenska kyrkans koncept, ”Under samma himmel”.

För att se den vinnande filmen ”Football”, klicka här.