Virestad-Härlunda församling

På gång

den 26 maj klockan 08:

Gökotta och gudstjänst hos familjen Karl-Henrik Johansson i Krampamåla.

Ottosson och Björkman

den 29 maj

Virestad klockan 16: Eva Uppsäll visar och berättar om askgravlunden på Virestad kyrkogård.

Virestad klockan 17: Gudstjänst med sommarsånger i Virestads kyrka.

Ottosson och Björkman

Svenskakyrkan.se

Liten pojke överlämnar ring på bröllop.

Bröllop

Planerar du och din partner att gifta er? I kyrkan får ni ett välsignat bröllop. Vi berättar om vigselgudstjänsten och hur ni bokar präst och kyrka. Och lite tips om annat att tänka på också.

En bebis i famnen på en vuxen och bebisens storasyskon som tittar ner i dopfunten medan vattnet hälls i.

Dop

Dopet är en fest. Vi firar att den som döps – liten eller stor – blir en del i Guds stora familj.

Leende präst öppnar kyrkporten.

Svenska kyrkan under coronapandemin

De flesta pandemirestriktioner är nu borttagna. Välkommen att fira gudstjänst, gå på konsert och delta i församlingens aktiviteter!

Levande ljus i kyrkan

Begravning

Om du förlorar en människa som står dig nära, behöver du ta hand om dig och få tid att sörja. Men kanske är det inte nog med sorgen. Kanske är du den som ansvarar för allt det praktiska – att berätta för andra, att beställa en kista och att ordna med begravningen?