Vinslövs församling

Detta år är inte som det brukar vara.
Var beredd på att evenemang kan begränsas i antal platser,  ändras med kort varsel eller bli inställda. Viktigast är att du tar hand om dig själv och att vi bryr oss om varandra.

Vi har många friluftsgudstjänster i sommar. Ta en titt i vår kalender.
Välkommen i vår gemenskap.

Trädgårdscafé i Prästgårdsparken

Onsdagen den 15 juli startar vi med trädgårdscafé i Prästgårdsparken.
Varmt välkommen att vara med i vår gemenskap!

Nu är Kyrkans hus färdigbyggt,
men vad händer vid prästgården?

Under första veckan i oktober satte bygget av nya församlingshemmet igång. Plötsligt stod det grävmaskiner på plats och började schakta för nybygget. Nu blir det en spännande tid! Följ oss här och se vad som händer!

I mars 2019 sålde vi vårt gamla församlingshem. Planen är att vår vackra prästgård kommer att vara vårt församlingshem i framtiden. Därför bygger vi en tillbyggnad i vinkel med prästgården där det kommer att finnas en stor samlingssal som kan delas i två mindre rum. Det kommer även finnas kök, kapprum och toaletter. Huvudentrén till det nya församlingshemmet kommer att finnas i den nya delen.

Nu står Kyrkans hus färdigt och vi har påbörjat etapp två - att renovera prästgården så att den passar för våra verksamheter. Under tiden som projektet pågår kommer vi att behöva använda Kyrkans hus till de verksamheter som tidigare varit i prästgården.

Vi ser fram emot att kunna vara kyrka i våra nya verksamhetslokaler och hoppas att församlingen ska trivas i det nya.

Tips: Klicka på vänsterpilen i bildspelet så kommer bilderna i kronologisk ordning.

Öppettider expeditionen

mån-tors 10-12