För barn och unga

[All barnverksamhet är för närvarande inställd pga sjukdom.] Pyssel, lek, sång, mellis, funderingar, utflykter ... Vi har grupper för alla åldrar, från öppen förskola till ungdomsgrupp. Några gånger varje termin har vi gudstjänst för små och stora. Under skolloven brukar vi bjuda in till speciella aktiviteter.

Två små barn som leker med klossar.

Öppna förskolan Små fötter INSTÄLLD

[All barnverksamhet är för närvarande inställd pga sjukdom.] Föräldrar eller andra vuxna med barn i åldrarna 0–4 år är välkomna till barn- och ungdomslokalen Himlakul i Heby två dagar i veckan. Vi umgås, pratar och fikar. Ibland har vi besök utifrån. Lättlunch serveras.

Två barn som sitter på huk och undersöker en vattensamling.

Naturklubben i Huddunge INSTÄLLD

En grupp för barn på 6–12 år. Tillsammans vill vi titta på, lära mer om och glädjas åt naturen! Och väcka ­känslan att vi måste ta hand om den för framtiden.

Glada barn med målarfärg på händerna.

Pilgrimsbarn INSTÄLLT

Vi pysslar, leker och pratar om sådant som är viktigt i livet, både inomhus och utomhus. Ibland gör vi vandringar till olika platser i Heby. Pilgrimsbarn är uppdelat i en miniorgrupp (6–9 år) och en juniorgrupp (10–12 år).

Glada ungdomar i vita konfirmationskåpor.

Konfirmera dig!

Konfirmationstiden är en upptäcktsresa, där du får lära dig mer om dig själv och ha roligt tillsammans med andra. Du som går i årskurs 8 och är skriven inom Västerlövsta pastorat eller Vittinge församling får en inbjudan per post när ett nytt läsår närmar sig.

Några ungdomar sitter runt ett bord och spelar Uno.

Ungdomsgrupp

Just nu finns ingen aktiv ungdomsgrupp i pastoratet. Men hör gärna av dig om du skulle vilja vara med i en ungdomsgrupp! Ring eller maila Martina Rung på 0224-316 80 eller martina.rung@svenskakyrkan.se.