För barn och unga

Pyssel, lek, sång, mellis, funderingar, utflykter ... Vi har grupper för alla åldrar, från öppen förskola till ungdomsgrupp. Några gånger varje termin har vi gudstjänst för små och stora. Under skolloven brukar vi bjuda in till speciella aktiviteter.

Två små barn som leker med klossar.

Öppna förskolan Små fötter

Föräldrar eller andra vuxna med barn i åldrarna 0–4 år är välkomna till barn- och ungdomslokalen Himlakul i Heby tre dagar i veckan. Vi umgås, pratar, leker och fikar.

Olika smörgåspålägg upplagda till servering.

Allas café

En kväll i veckan dukar vi upp förstärkt kvällste i barn- och ungdomslokalen Himlakul i Heby. Ta med familjen till en stund i trevlig gemenskap!

Glada barn med målarfärg på händerna.

Pilgrimsbarn

Vi pysslar, leker och pratar om sådant som är viktigt i livet, både inomhus och utomhus. Ibland gör vi vandringar till olika platser. Pilgrimsbarn är numera uppdelat i en Heby-grupp och en Huddunge-grupp.

Babymassage

Njut av nuet tillsammans med ditt barn! Babymassage, eller spädbarnsmassage, stärker ditt barn fysiskt, emotionellt och motoriskt. Det är dess­utom lugnande och avslappnande för dig som förälder att ge massage.

Glada ungdomar i vita konfirmationskåpor.

Konfirmera dig!

Konfirmationstiden är en upptäcktsresa, där du får lära dig mer om dig själv och ha roligt tillsammans med andra. Alla i årskurs 8–9 som ännu inte är konfirmerade är välkomna. Allt är gratis! Bor du inom Västerlövsta pastorat eller Vittinge församling kommer en inbjudan per post när ett nytt läsår närmar sig.

Några ungdomar sitter runt ett bord och spelar Uno.

Ungdomsgrupper

Vi har två ungdomsgrupper i samarbete med Vittinge församling, en för dig som går i årskurs 7 eller högre och en för dig som har fyllt 16 år. Vi umgås och lär känna varandra, pratar om aktuella ämnen och hittar på roliga saker. Något att äta får du också. Välkommen att anmäla dig!