Svenska kyrkan Uppsala Besöksadress: Domkyrkoplan 2 A, 75310 Uppsala Postadress: BOX 897, 75108 UPPSALA Telefon:+46(18)4303500 E-post till Svenska kyrkan Uppsala

Sinnesrogudstjänst i Salabackekyrkan

Ord och musik hjälper oss att stanna upp och få en stund av sinnesro. Välkommen till Salabackekyrkan en fredag varje månad. Nästa gudstjänst fredag 6 mars kl 18.00. Fika efteråt.

Fredag 6 mars kl 18 i Salabackekyrkan

Tredje steget

”Beslöt att överlämna vår vilja och våra liv till Guds omsorg sådan vi uppfattade Honom.”

Anna-Lena Liss, pedagog, Anna-Stina Nyström, diakon och Henrik Gellin, musiker

Om Sinnesrogudstjänst

Sinnesrogudstjänsten är till för alla men har växt fram i mötet mellan kyrkan och tolvstegsrörelsen (AA, NA, SLAA, m.fl.). Utgångspunkten för gudstjänsten är att Gud vill möta oss i vår sårbarhet, upprätta oss och hjälpa oss vidare.