Uppsala domkyrka

Uppsala domkyrka, Sveriges rikshelgedom,började uppföras på 1270-talet och invigdes 1435. Under sju århundraden har miljontals människor sökt sig hit. 125 000 ljus tänds årligen i ljusträden. Domkyrkan ligger mitt i Uppsala, Svenska kyrkans huvudstad.

Uppsala domkyrkas gosskör och flickkör är platser för både stor sångglädje, spännande upplevelser och höga ambitioner. Måndag 8 juni och söndag 16 augusti kan du som är mellan 8 och 25 år gammal sjunga upp för UDG och UDF.

Drop-in: Pröva att sjunga i goss- eller flickkören!

Domkyrkoplan 5-7

753 10 Uppsala

Öppettider

Uppsala domkyrka är öppen alla dagar kl. 8.00-18.00. Valborgsmässoafton 30 april och midsommarafton 8.00-12.00.

Personal i Uppsala domkyrka, Uppsala domkyrkoförsamling