Foto: Johannes Frandsen

Skaparverkstad och Ansgarskör

Välkommen att anmäla dig!

Fika, skaparstund och körsång!

Gruppen är för barn åk 1-3.

Vi börjar med pysselstund innan vi sjunger. För de som kommer direkt från skolan finns det fika.

När och var?
Onsdagar 14:30-16 i församlingsgården, Ulricehamn.

Ledare:
Anette Andersson, församlingspedagog
Mikael Ryde, kantor

Anmälan till Skaparverkstad och Ansgarskör

Vi försöker tänka på miljön så långt det går och strävar efter att göra så få pappersutskick som möjligt. Mycket av informationen sker därför via sms och e-post. Det är därför bra om ni på anmälan fyller i mobilnummer i första hand om sådant finns. I vår verksamhet fotograferas det en hel del och vi använder oss av sociala media. Vi behöver ett medgivande i anmälan av dig som vårdnadshavare. Uppgifter med * är obligatoriskt att fylla i.

* Medgivande av vårdnadshavare. I Svenska kyrkans verksamhet arbetar vi mycket med bilder, både på webb, sociala media och i trycksaker. Välj ett av nedanstående alternativ.