Foto: Gustaf Hellsing /Ikon

Lediga tjänster

Västra Tunhems pastorat har levande församlingar både i tätorter och på landsbygden. Vi är stolta över våra engagerade medarbetare, våra ideella som ger av sin tid och kraft, vårt rika musikliv, våra vackra kyrkor och kapell, och mycket mer. Välkommen att söka jobb hos oss när vi utannonserar lediga tjänster!

Är du Västra Tunhems pastorats nästa kyrkomusiker på 100%?

Västra Tunhems pastorat består av fyra församlingar. Två av dessa ligger i Vänersborgs kommun och två ligger i Trollhättans kommun. Vårt pastorat är beläget mycket naturskönt med närhet till såväl Vänern som Halle-och Hunneberg i Skara stift.
Pastoratet har åtta kyrkor, som alla är aktiva gudstjänstlokaler.
Vi söker dig som brinner för ditt och kyrkans arbete och ser musiken som ett viktigt inslag i att sprida evangelium.
I tjänsten ingår att vara en del av gudstjänstlivet, de kyrkliga handlingarna och att vara ledare för minst två körer.
Ytterligare arbetsuppgifter kan anpassas efter personlig lämplighet. Det finns också utrymme för dig att vara med och utforma en del av din tjänst och komma med idéer och inspiration.

Vi ser gärna att du som söker:
- har kantorsexamen eller organistexamen
- trivs med att leda körer
- vill berika gudstjänster och kyrkliga handlingar med musikens hjälp
- trivs i arbetet med alla åldrar
- är idérik och har förmåga att inspirera
- är medlem i Svenska kyrkan
- har B-körkort samt tillgång till egen bil

I nuläget kommer ditt tjänsteställe vara i Väne-Åsaka församlingshem. Ansök genom att skicka CV och personligt brev till:
vastra-tunhem.pastorat@svenskakyrkan.se senast den16 augusti 2021.
Vi kallar till intervju löpande och sätter stor vikt vid personlig lämplighet.

Har du frågor kring tjänsten ring:
Kyrkoherde Elisabeth Tengler tfn: 0521-26 58 57, 0727-32 60 28
Kantor Lars Eklund tfn: 0722-51 61 19

Vik. Kyrkoherde vecka 30-33
Petra Waller tfn: 070-608 85 67

Fackliga företrädare:
Lena Carlsson, lärarförbundet tfn. 0521-72 10 45
Karin Ekenvi, KMR tfn. 073-373 30 16
Varmt välkommen med din ansökan!