Hyra lokal

Vi kan erbjuda lokaler i olika storleker som passar just ert arrangemang, till rimliga priser.

Vi har all teknisk utrustning för t.ex. föreläsning, konferens, teater, dansuppvisning, filmvisning, konsert eller mindre sittningar. Det finns även möjlighet att hyra in tekniker med full scenteknik eller kanske behöver ni bara ett mötesrum.

Vi erbjuder även olika typer av förtäring till ert arrangemang - frukt och vatten, frukost, fika, lunch eller varför inte ostbricka?

Välkommen att kontakta Lena Brindell, församlingsvärdinna för bokning och offert.

VÅRA LOKALER
Stora Salen
Föreläsningssal med scen, effektbelysning och ljudanläggning. Plats för 300 personer i biosittning. Fast möblering.

Nicolaisalen
Vår stolthet med stora fönsterpartier och utsikt mot S:t Nicolai kyrka. Plats för 80 personer sittande vid bord.

Katarinarummet
Modernt mötesrum för 12 personer med bekväma stolar.

Petrussalen
Skolsittning för 30 personer.

Magdalenarummet
Mötesrum i äldre stil med plats för 20 personer runt ett styrelsebord. Soffgrupp och tillhörande pentry.

Lena Brindell

Församlingsvärdinna

Mer om Lena Brindell

Ring vid bokning av lokaler, begravningskaffe och dopkaffe.