Foto: Kerstin Larsson

Förskolan Pärlan söker en barnskötare

Förskolan Pärlan söker en utbildad barnskötare (eller liknande utbildning), till en tillsvidareanställning på 50 % med möjlighet till mer tid som vikarie.
En av våra kollegor går i pension därför söker vi nu en barnskötare till vår förskola. Förskolan är belägen på Kyrkans gård-Lockörn, nära Vänerns strand och skogen.

Förskolan har 25 barn inskrivna uppdelade på två grupper. Idag är vi sex anställda pedagoger alla jobbar deltid, 4 förskollärare, en barnskötare och en övrig personal, en av förskollärarna är även rektor för förskolan.
Maten lagas varje dag av vår kokerska.
Vi har ett nära samarbete med övrig personal i församlingen vilket gör att vårt lilla personallag finns med i ett större sammanhang.
 
Förskolan Pärlan är en förskola med kristen profil och vi vill att barnen ska känna en stor omsorg och trygghet hos oss. I vårt pedagogiska arbete vill vi ge barnen många möjligheter till upplevelser, upptäckande och förundran i form av bl.a. äventyr i olika former.  Vi är ute mycket på gården, i skogen och vid sjön.
Förskolan Pärlan är en del av kyrkans barn- och ungdomsarbete. Därför vill vi att du är medlem i Svenska kyrkan och ser det som angeläget att det är just kyrkans förskola som du kommer att arbeta i. Vi lägger stor vikt vid erfarenhet, personlig lämplighet och ett bra bemötande mot både stora och små.
 
Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet. Detta beställer du på Polisens hemsida.
 
Tillträde: augusti 2020
Ansökan senast 15 mars 2020 till cecilia.strom@svenskakyrkan.se eller Sunnersbergs församling, Cecilia Ström, Gamla Läcköv. 43, 531 55 Lidköping, Märk mailet eller kuvertet ”Barnskötare”. Ange referenspersoner och löneanspråk.
Upplysningar: rektor Cecilia Ström, 073 073 65 69 eller cecilia.strom@svenskakyrkan.se
Lön: Enligt överenskommelse. Skicka med löneanspråk i ansökan.

Läs mer om förskolan här
 
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons!
 
Välkommen med din ansökan!