Mötesplatser augusti-september

Vi möts utomhus. Kom med på vandring och promenad!

Utomhus kan vi vara tillsammans även om vi måste hålla lite avstånd p g a coronaviruset. Sunnersbergs församling inbjuder till två mötesplatser: Otterstads kyrka och Kyrkans gård-Lockörn. Det blir lite olika inriktning, men mycket utomhus. Personal finns på plats. Välkommen med!

OTTERSTADS KYRKA
Tisdagar
15.00-16.00: Pilgrimsvandring i närheten av kyrkan

KYRKANS GÅRD-LOCKÖRN
Onsdagar
10.00-11.00: ”Ett steg i taget”, promenad i lugnt tempo.
Du får gärna ta med lite kaffe och fika som vi kan avnjuta efter promenaden.

Bild: pixabay.com

HJÄLP MED ATT HANDLA?
Behöver du hjälp med att handla mat eller apoteksvaror, eller känner du till någon som skulle behöva hjälp? Hör då av dig till Sunnersbergs församling på 0510-48 40 80, så försöker vi hjälpa till så mycket vi kan. Vi svarar säkrast mellan 10.00-12.00, men ofta finns någon där fram till 16.00.

NÅGON ATT DELA TANKARNA MED?
Oron växer lätt när vi är ensamma med våra tankar. Du är välkommen att kontakta Svenska kyrkan på ovanstående telefonnummer. Du hittar kontaktuppgifter till präster och diakoniassistenter här.
Mellan 21.00-06.00 kan du kontakta jourhavande präst på telefonnumret 112.

FIRA GUDSTJÄNST HEMMA?
Kontakta församlingens expedition, 0510-48 40 80, om du vill att en präst kommer hem till dig. Det kan gälla gudstjänst med eller utan nattvard som firas utomhus.

Anita Olausson

Sunnersbergs församling