Vill du ha en uppgift?

Du vet väl om att du är värdefull, att du är viktig här och nu, att du är älskad för din egen skull, för ingen annan är som du.

Så skriver Ingemar Olsson i psalm 791, och visst stämmer det.
Vad vore en församling utan frivilliga krafter?
Att finnas med i ett sammanhang, och vara behövd gör att vi växer som människor.
I S:t Örjans församling finns en plats och en uppgift för dig - du behövs.

Så nu är frågan, vad kan vi göra för dig som är beredd att hjälpa till i S:t Örjans församling?

Man trivs där man behövs

Människor engagerar sig, vill engagera sig, och mår bra av att engagera sig.
Engagemang skapar delaktighet och delaktighet ger glädje.
I samhället i stort ökar antalet människor som regelbundet gör en frivillig insats, och i Svenska kyrkan vill vi ge möjlighet för fler att vara delaktiga i församlingens uppdrag och verksamhet.
Som frivillig bidrar du till en levande kyrka och glädjen att göra en insats för andra människor.
Ett frivilligt uppdrag kan vara bara några timmar, eller sträcka sig över en längre tid.
Kanske har du någon egen idé om vad du vill göra?

Välkommen att ta kontakt.

Alla behövs.

Ellenor Eklund