Foto: Linda Mickelsson /IKON

Barn

I församlingarnas uppdrag ingår att ta ansvar för undervisning av de barn som döps in i kyrkan.

Öppet Hus 0- 5 år

En verksamhet i Mariagården för föräldrar som är hemma med barn.

Miniminior och Miniorer

För barn i årskurserna F till 3. Vi pysslar, leker, sjunger och gör andra roliga saker tillsammans. Vid varje tillfälle har vi en andakt då vi läser eller berättar något ur bibeln och avslutar andakten med att be Gud som haver. Församlingenbjuder på frukt.

För miniminior 6-åringar

Tisdagar 16.30-17.30

För miniorer 7-9-åringar

Tisdagar kl. 17.45-18.45

Mariagården i Söderhamn, Ingång 2

Miniorer 6-9-åringar

onsdagar kl. 17.00-18.30

Östanbo bönhus i Sandarne

Anmälan till Therese Onelius therese.onelius@svenskakyrkan.se

Juniorer

För barn i årskurserna 4-6. Här möts vi och har roligt tillsammans. Vi planerar tillsammans vad vi ska göra vid varje tillfälle, till exempel bowling, lek, bakning, matlagning, pyssel, film, spel och utflykter, läger. Församlingen bjuder på mellis.

Gruppen möts sista gången för hösten 5 december 2022. Och träffas igen 23 januari 2023.

Mariagården måndagar 15.30–17.00

Tjejgrupp

En grupp för dig som går i årskurs 5 eller 6.

Närbild på medlemmar i en barnkör som sjunger i en kyrka.

Barnkör och flickkör

Församlingen har två körer för unga. De övar varje onsdag, medverkar i gudstjänster och har konserter.

Mammaträffar

Träffar är för dig som är mamma och vill träffa andra mammor. Vi fikar, pysslar och samtalar om livets frågor och funderingar. Gruppen träffas en gång i månaden.

Anmälan till varje tillfälle via sms till Therese Onelius 0702-582 053.