Svenska kyrkan Söderhamn Sandarne Besöksadress: Mariagården, 82632 Söderhamn Postadress: Box 10, 82621 Söderhamn Telefon: +46(270)426500 E-post till Svenska kyrkan Söderhamn Sandarne

Unga

För ungdomar från 14 år finns det grupper och möjlighet till gemenskap på olika sätt

Ungdomsgrupp

för ungdomar från 15 år

På måndagar träffas ungdomsgruppen i Mariagården kl. 18.30.

När ungdomsgruppen träffas gör det ofta något tillsammans, till exempel prata om stort och smått, baka, spela spel, se film osv.

Vad är Gud - vad är Gud, vad är Gud för mig? Kanske något som är bra, men gömmer sig. Vad är Gud - finns det kropp, är det en gestalt eller kärlek, tro och hopp, jag vill veta allt.

Psalmer i 2000-talet nr 808 av Py Bäckman

Mycket handlar så klart om att lära känna Gud och ha kul tillsammans. Gruppen åker på läger och resor tillsammans.

Unga ledare - ideellt engagemang

Bild: Alex & Martin /IKON

Unga ledare från 15 år och uppåt finns med i konfirmandgrupper, barngrupper och söndagsskolan.

De unga ledarna utbildas varje år av församlingens personal och deltar även i vidareutbildningar som arrangeras av Uppsala stift.

SVENSKA KYRKANS UNGA

är en gemenskap av unga människor som vill upptäcka och dela kristen tro.

Ballonger med Svenska kyrkans ungas logga
Bild: Svenska kyrkans unga

Det är en barn och ungdomsrörelse inom Svenska kyrkan.

Läs mer på Svenska kyrkans unga