Allhelgonatid

Under allhelgonahelgen minns vi på ett särskilt sätt våra döda.
Vi smyckar deras gravar med blommor och tänder ljus som lyser upp i mörkret mellan lördag och söndag.

Allhelgona är den helg på året då vi tillsammans med människor i Sverige och världen uppmärksammar och minns dem som har lämnat det här livet. Det är en helg då vi påminner oss om att döden finns, och drabbar oss alla. Nedan kan du läsa mera om Allhelgonahelgen och kalendarium för Svenska kyrkan i Skövde, öppettider i kapell, kyrkor och kyrkogårdar.

Varmt välkommen till Allhelgona!

Mera om Allhelgona (extern länk)

Läs och ladda ned kalendarium för Allhelgona och v.44-47.

Ladda ned här