Sköns församling

En stadsförsamling i norra Sundsvall med Sköns kyrka, Birgittakyrkan och Bosvedjans kyrka.

Här hittar du vad som händer i församlingen!

Anmälan

Tacoskvällar, retreat, söndagskul i kyrkan, familjekvällar kyrkogårdsvandringar... Här anmäler ni er till våra verksamheter som kräver föranmälan.

Ekonomisk hjälp till jul

Behöver du ekonomisk hjälp till jul, vår diakoni kan hjälpa dig.

Verksamheter

Sköns församling har en verksamhet för alla åldrar, från babysång till öppna barngrupper, körer till vandringsgruppen, kreativa skapande grupper och samtalsgrupp för äldre. Välkommen till oss vem du än är!

Be en bön för fred

På bönewebben kan du tända ett ljus eller be en digital bön för fred.

Två brandmän står och tittar på ett sönderbombat hus.

Act Svenska kyrkan agerar för Ukraina

Kriget i Ukraina drabbar många. Läget är akut! Behoven är stora och fortsätter att öka. Våra lokala partner finns på plats och stöttar befolkningen. Humanitära insatser pågår och fler förbereds. Din gåva behövs!

Sköns kyrka

Så här ser det ut i våra kyrkor

Fotografen Kaj Bjurman har filmat kyrkorna med en ny teknik. Om du klickar på den kyrkan som du vill veta mer om så kommer du att kunna se våra kyrkor i 360 grader.

Pojke står på en soptipp och håller i en trasig boll.

Act Svenska kyrkan

Tillsammans med kyrkor, organisationer och tusentals frivilliga arbetar Act Svenska kyrkan långsiktigt mot fattigdom, förtryck och orättvisor, och agerar snabbt när katastrofen inträffar.

Skönskriften

Vår församlingstidning kommer ut fyra gånger per år och uppdaterar dig på viktiga händelser i församlingen och vad som komma skall.