Skepplanda pastorat

Kontakt

Skepplanda pastorat Besöksadress: Albotorget 4, 44640 Skepplanda Postadress: ALBOTORGET 4, 44640 SKEPPLANDA Telefon: +46(303)442500 E-post till Skepplanda pastorat Webbplats

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Skepplanda pastorat

Välkommen till oss! Vårt pastorat finns för att barn ska döpas, konfirmander växa som människor, par ska vigas, ensamma få besök, sörjande få tröst och för att vi alla ska samlas till gudstjänst.

Den 17 september 2017 är det kyrkoval. Då får du välja vilka som ska få ditt förtroende att styra kyrkan de kommande fyra åren. Missa inte din möjlighet att påverka.

Kyrkovalet - demokrati i kyrkan

Kykrknytt vårt församlingsblad

Saknar du vårens Kyrknytt?
Kontakta expeditionen så skickar vi det till dig.
Tfn 0303-44 25 00 måndag-torsdag kl 10-12
alt epost Skepplanda pastorat

Om begravning

Om begravning

Expeditionen finns i Ale-Skövde församlingshem, kontakta oss om du har frågor angående gravskötsel och priser.

Kyrkogårdsförvaltningen