Foto: Jan Lindberg

Boka doptid

Sök lediga doptider och gör din bokningsförfrågan direkt här på hemsidan eller kontakta oss för att boka tid för dop.

Bokningsförfrågan

Sök lediga doptider och gör din bokningsförfrågan direkt här på hemsidan! När du skickat förfrågan får du direkt ett tack för din förfrågan via e-post. Du kommer sedan att få en bokningsbekräftelse via e-post inom de närmaste dagarna. Observera att din bokning inte är genomförd förrän du fått en bokningsbekräftelse från oss.

Gör så här

Klicka på knappen ”Gör din bokningsförfrågan här”, som du ser under den här texten. Välj sedan ett blåmarkerat datum för dopet i kalendern nedan till vänster. I kalendern ser du vilken kyrka och vilka tider som är tillgängliga. Fyll sedan i alla uppgifter i fälten (rödmarkerade fält är obligatoriska). Utförlig information om hur du går tillväga finns på sidan för bokningsförfrågan. 

Boka lokal för dopfika

Önskar du en samlingssal för dopfika, välj Ja i fältet ”Jag är intresserad av samlingssal” så hör vi av oss med information om vilka lokaler som eventuellt kan vara tillgängliga.

Här kan du se panoramavyer över kyrkorna och lokalerna!

 

Bokning av dop för unga och vuxna

Vi välkomnar alla dopkandidater, såväl barn, unga som vuxna. Formuläret ovan avser bokningsförfrågan om dop för barn.
Vill du döpas som ung eller vuxen kontaktar du Bokningen vardagar mellan 08:30 och 11:30 på 0910 – 70 84 04 alternativt via mejl: skelleftea.bokning@svenskakyrkan.se eller webbanmälan ovan.

Information med anledning av Dataskyddsförordningen

När du bokar ett dop godkänner du att vi behandlar era uppgifter för att fullgöra/uppfylla relevanta åtaganden mellan oss, som exempelvis att skicka ut information och bjuda in till verksamheter. De uppgifter som behandlas är namn, personnummer, adress, e-postadress och eventuellt telefonnummer. Den rättsliga grunden för denna behandling är intresseavvägning. Efter dopet gallras uppgifterna.

Här kan du läsa mer om hur Svenska kyrkan behandlar dina personuppgifter!