Foto: Ivan Brodey

Säby kyrkas 50-års jubileum!

Var med och fira när vår kyrka fyller 50 år!

Vi välkomnar er med stor glädje till en helg full av gemenskap och spännande händelser, när vi tillsammans ska få fira att Säby kyrka fyller 50 år.

Helgen att boka in i kalendern är den 6-8 september.

Men redan nu kan vi bjuda på ett axplock av vad som kommer hända under denna fantastiska helg:

13.00, lunchbön med Säbykören:
Kom och ta del av den härliga stämningen när vi sjunger tillsammans med Säbykören!

Kyrko-AW med musikquiz: Avsluta arbetsveckan med en härlig kyrko-AW där vi njuter av bubbel och snittar. 16.00 blir det musikquiz, har du  det som krävs för att vinna?

Fredagsmys med extra allt: För åldrarna 14-25 år. 19.00 kan du testa på att sjunga i vår ungdomskör, kanske hittar du din nya passion!

Lördag

Mässa med små och stora, 11.00: Kom och inled dagen med att fira en härlig mässa för både små & stora, med fokus på barnen!

Öppet hus, 12.00-14.00: Pröva på kyrkans verksamheter, möt förtroendevalda, Svenska Kyrkans Unga samt våra medarbetare! 13.00 kan du prova på att sjunga i diskantkören (9-12 år).

Konsert, 15.00! Oratoriet Gud har inga andra händer än våra (manus Sandra Signarsdotter & Johannes Svanerud, musik Emanuel Olsson) befinner sig i skärningspunkten mellan samtid och tidlöshet, kropp och själ samt lidande och hopp.

18.00 Helgmålsringning

Söndag

11.00 Jubileumsmässa med kyrkokören: Med ungdomsmedverkan! Barnen får också möjlighet att delta i en interaktiv predikohörna där de får utforska sin tro på ett lekfullt sätt.

18.00 Föreläsning - talare annonseras snart.

Hela helgen - Utställning om kyrkans historia: Få en inblick i kyrkans rika historia genom en spännande utställning som berättar om de senaste 50 åren.

Vi ser så mycket fram emot ditt deltagande i en helg fylld av spännande aktiviteter och inspirerande gemenskap i vår kyrka.

OBS: Det tillkommer mer i programmet för helgen.
För senaste information, var uppdatterad på vår hemsida.

Öppna bildspelet nedan för att se fler bilder på vackra Säby kyrka!