Öppna förskolan Juvelen

Välkommen till öppna förskolan i Salems församling med din lilla juvel. Här träffas barn och vuxna för lek och gemenskap.

Öppna förskolan Juvelen

HÖST 2019

För barn mellan 0 och 5 år. På öppna förskolan Juvelen träffas barn och vuxna tillsammans för en stunds samvaro, samtal och utbyte av erfarenheter. Vi leker och fikar och har en sångstund tillsammans. Kostnad för fikat är 20 kronor. Ingen anmälan behövs, det är bara att komma när du vill. Välkommen till oss!

Öppet

Måndagar 09.00–12.00
Tisdagar 09.00–12.00

Håll utkik på facebook.com/salemjuvelen för plötsligt stängda dagar under terminen.

Plats

Säby församlingshem (Säby kyrka) Emanuel Birkes väg 1, vid Salems centrum. Ingång längst bort runt hörnet.

Höstterminen 2019 startar 2/9 och avslutas 17/12. Öppna förskolan Juvelen är stängd vecka 41 och 49.

Diana Westerberg

Barnledare