Eva

Samtalsgrupp för kvinnor. Vi ses den första söndagen i månaden och äter frukost tillsammans, med start i februari.

Välkommen till Eva, en samtalsgrupp för dig som är kvinna. Tillsammans äter vi en lätt frukost, lär känna varandra och samtalar om kvinnorna i Bibeln. Inspiration hämtar vi i Bibelns texter och boken 49 kvinnor i Bibeln av Eva Söderström.

Vi träffas första söndagen i månaden 09.00–10.30 i Säby församlingshem, Emanuel Birkes Väg 1, Salems centrum.

HÖSTEN 2019
1 SEPTEMBER Änkan i Mark. 12:41–44, 1 Kung. 17:10–16.
6 OKTOBER Potifars fru, 1 Mos 39:7–10.
3 NOVEMBER Kvinnan som rörde vid manteltofsen, Matt. 9:20–22.
1 DECEMBER Jobs döttrar, Job 42:15.

Det är kostnadsfritt att delta i gruppen och ingen föranmälan behövs, kom som du är. Vill du veta mer eller önska specialkost, kontakta diakon Rauni Strömbäck.

Rauni Strömbäck