Konfirmation

Att konfirmera sig är roligt, viktigt och en härlig chans att djupdyka i livets stora frågor.

Vi välkomnar nya konfirmander!

I höst inbjuds alla födda 2007 till konfirmation.
Håll utkik i din brevlåda efter inbjudan!

Konfirmationen är en möjlighet att upptäcka mer om dig själv och om kristen tro.
Vi kommer att åka på läger, medverka i gudstjänster  och mycket mer.

Konfirmationsundervisningen är alltid kostnadsfri.
Frågor? Mejla eller ring Stefan Nordlander

Konfirmandanmälan

Jag vill anmäla mig!

Vad erbjuder vi i år?

I år erbjuder vi träffar på onsdagar, 16:00-18.00 i Kyrkans hus, sjuntorp. Från 15.15 har vi lite drop-in-fika.  Vi åker på ett läger på hösten och på ett läger på våren.

Konfirmandvälkomnandet är den 12 september.

En del är nyfikna på andra konfirmationsalternativ, till exempel internatskonfirmation där man är på läger hela tiden eller konfirmation för den som har särskilda behov eller intressen. Kontakta oss så kan vi gärna ge tips!
Även du som är vuxen och vill konfirmeras är välkommen att höra av sig!

Om konfirmation

I Rommele pastorat välkomnar vi varje år de som går i årskurs 8 till konfirmationsläsning. Inbjudan brukar komma någon gång mot slutet av vårterminen i sjuan.

Ordet Konfirmation är från början latin och betyder "bekräftelse", det vill säga en bekräftelse av dopet. Under konfirmationstiden får du möjlighet att upptäcka mer om Gud, om kyrkans tro och om dig själv. Vi brukar åka på minst ett läger, vilket många tidigare konfirmander har sagt varit det bästa med hela konfirmationstiden.

För att konfirmeras måste man vara döpt, men skulle du inte vara döpt när du påbörjar konfirmationstiden gör det ingenting, i så fall döps du under tiden. Ofta sker detta i samband med något läger.

Läs om hur vi hur och varför behandlar vi era personuppgifter.
GDPR: Konfirmation

Stefan Nordlander