Harmonica

Pastoratets kör för vuxna

Vi startar upp våra härliga övningar i Kyrkans hus på tisdagar, ojämna veckor.
Första träffen är tisdagen den 27 augusti, kl. 19.00 – 21.00.

Vi blir fortsatt fler och fler, så passa på du också. Kom som du är, och ta med en granne, arbetskamrat eller vän. Det är helt okej att komma och prova på.

Vi tränar på att släppa loss och bli mer fria i kroppen. Då får rösten det utrymme den behöver för att kunna bära och klinga. Vi vill beröra med vår sång. Du behöver inte kunna läsa noter.

Vi vill passa på att tacka alla er som redan är med! Ni gör alla fantastiska insatser. Ni utvecklas och tar hand om varandra på ett så fint sätt. Det är en fröjd att få träffa er varannan vecka. Mot nya mål!

Alla är hjärtligt välkomna!
/Monica Roolf

Monica Roolf

Mer om Monica Roolf

Kantor med ansvar för musikverksamheten i pastoratet. Medverkar på gudstjänster och vid kyrkliga handlingar, samt är ledare för våra körer.