Foto: Maria Lokrantz

Hyra Kåsjögården

Syftet med uthyrning av våra lokaler är främst att ge möjlighet till samlingar för Svenska kyrkans medlemmar i samband med dop, konfirmation, vigsel och begravning.

Kort beskrivning av lokalen

Ljus och trevlig lokal, med grönytor och altan. Ligger vid Kåsjön med vacker utsikt och fina naturomgivningar.

Antal sittplatser

Max antal sittande: 60 pers.
Bord och stolar är normalt inte framme, utan står staplade i förrådet i stora salen. Möblera som du önskar, och ställ sedan tillbaka i förrådet. Lättstädat!

Viktigaste utrustningen i köket

Snabbdiskmaskin, storköksspis, kaffebryggare, vattenkokare, kyl och frys. I köket finns porslin till 60 personer, både för middag och fika.

Kostnad

Medlemmar i Svenska kyrkan som bokar lokal i samband med kyrkliga handlingar  (dop/konfirmation/vigsel/begravning) får rabatterat pris.
> Avgifter vid uthyrning

Ålder

Du som bokar Kåsjögården ska ha fyllt 18 år.

Nyckelinfo

Nyckel hämtas och lämnas på församlingsexpeditionen i Partille under våra öppettider. Här får du även instruktion om hur larmet fungerar.
OBS att Kåsjögården hyrs ut kl.8.00-22.00.

Alkohol eller inte

Servering av öl och vin är tillåten i slutna sällskap på Kåsjögården

DITT ANSVAR SOM HYRESGÄST

Läs mer om hur du återställer lokalen > Hyresgästens ansvar