Hyra Jonsereds församlingshem

Kort beskrivning av lokalen

Församlingshemmet ligger ett stenkast från Jonsereds kyrka. Ljus och trevlig lokal med klädda stolar.

Antal sittplatser

Grundmöblering: 42 platser. Max antal sittande: 60 personer.

Viktigaste utrustningen i köket

Snabbdiskmaskin, hushållsspis, kaffebryggare, vattenkokare, kyl och frys. I köket finns porslin till 60 personer, både för middag och fika.

Kostnad

200kr/timme fram till kl.21.00, minsta debitering 2 timmar. Lokalen kan disponeras under hela dygnet, hyra för lokalen debiteras mellan kl.08.00–21.00.
Medlemmar i Svenska kyrkan som bokar lokal i samband med kyrkliga handlingar  (dop/konfirmation/vigsel/begravning) får rabatterat pris - fråga vid bokning.

Nyckelinfo

Nyckel hämtas och lämnas på församlingsexpeditionen i Partille under våra öppettider

Alkohol eller inte

Servering av öl och vin är tillåten i slutna sällskap i Jonsereds församlingshem.

Adress o busshållplats

Adress: Anna-Stinas lid, Jonsered