Orgelsällskapet

I Österåker-Östra Ryds församling finns en grupp entusiastiska människor med ett stort intresse för orgeln och orgelmusiken.

Vill du vara med och verka för gemenskap kring och ett fördjupat intresse för orgeln och orgelmusiken. I församlingen finns en grupp entusiastiska människor med detta intresse. Främst uppmärksammar vi orglarna i församlingens kyrkor. Sällskapet ses ungefär två torsdagskvällar per månad. Sammankomsterna innehåller bland annat föredrag kring musikhistoria, interpretation, verkanalys samt givetvis massor av härlig orgelmusik.

Bli medlem du också. Kontakta Magnus Holmlund för program och mer information.

Magnus Holmlund

Svenska kyrkan i Österåker