Kammarorkester

Österåkers Kammarorkester har utvecklats till en stolthet i Österåker-Östra Ryds församling.

Gruppen som till stommen består av stråkmusiker, musiklärare och amatörer med mycket god spelvana, arbetar målmedvetet inför konserter och musikgudstjänster. Vi samverkar ofta i med körer och solister. Gudstjänstmedverkan sker regelbundet med enskilda instrumentalister och grupper ur Kammarorkestern.

Orkestern har utvecklats så att den numera också använder barockinstrument vid all musik före 1800-talet.

Om du är erfaren orkestermusiker men saknar forum för ditt musicerande idag är Österåkers Kammarorkester kanske något för dig.

Urban Westerlund

Svenska kyrkan i Österåker